fredag 20 september 2024

 V.38

En skön vecka med mycket ute vistelse. Vi har promenerat, cyklat på dubbel cykeln , suttit ute och njutit av solen och löst kors ord. Vi har även haft musik stund och haft gymnastik förstås. En dag hade vi frågesport om 40 talet, riktigt kul faktiskt.

Vi har använt datorn och "rest" på Google Earth.  Vi letade på tidigare boende platser och tittade även på var vi bor idag.



Trevlig helg!

Monika Susanne

fredag 13 september 2024

 V.37

Den här veckan känns det som att hösten verkligen har kommit! Temperaturen ute har sjunkit men nån cykel tur och promenad har det blivit. En dag bytte  vi gardiner i köket tillsammans, vilket blev ombonat och mysigt tycker vi!

Ett nytt runt pussel har startats upp. Vi har haft fråge sport om 60-talet. En och annan omgång Fia har spelats och vi har haft sångstund tillsammans.

Vi avslutade veckan med att göra en äppelpaj tillsammans.







Trevlig helg!

//Monika, Susanne

fredag 6 september 2024

 V36

Veckan började med höst och sen blev det hög sommar!!!! Oj va varmt det blev. Vi har varit mycket ute, suttit ute i sol och skugga. Det har blivit nån enstaka kort promenad då det varit för varmt att gå längre.

Avslutade veckan med att äta surströmming ute på vår uteplats.

Vi har haft "besök" som snokat runt i hallen hos oss....Det var en orm, en snok som gärna ville komma in till oss men var snabb ut när han inte var särskilt välkommen in!






Trevlig helg/

Monika och Susanne