fredag 19 oktober 2018

V.42

Vi har spelat många spel denna vecka, "triss spelet" då vi samtidigt tränar uppresning från stol, balans och koordinationen. Dessutom ska vi räkna poäng och naturligtvis vill alla vinna!" Fia med knuff" har också roat oss samtidigt som vi måste tänka logiskt och räkna. Man blir jätte trött av dessa spel....Vi har även lagt pussel, lite enklare variant denna gång.
Vi har haft gymnastik förstås och då passade vi på att öva balansen och "knäböj " lite mer denna vecka då vi stod upp och gymnastiserade efter var och ens förmåga. Vi har promenerat och tittat på alla fina färger naturen har just nu. Dessutom kunde vi sitta ute på vår ute plats och njuta av solen som värmde skönt. Matbröd har bakats så alla våra sinnen har fått sitt!
Vi har haft fint främmande i verksamheten vid ett par tillfällen denna vecka. Susanne som haft semester har besökt oss med sina fina barnbarn vilket gladde oss alla! Det blev naturligt att prata om rollen som morförälder och det var förstås många i gruppen som hade erfarenhet av det!
Tuula och Margareta har arbetat denna vecka vilket vi är tacksamma för .

 

 



Trevlig helg!
//Monika, Tuula och Margareta